Physician's Formula Happy Booster Blush - 02 Warm Mineral Allık

Ağustos 13, 2017

Merhabalar!

Bugünkü yazımda Physician's Formula'nın allığı ile ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim. Physicians Formula'nın tüm ürünleri özellikle hassas ciltler için üretilmiş mineral içeren hipoalerjenik ürünler. Allığı Koızmela'dan almıştım, bendeki rengi Warm, bunun haricinde pembe renklerin bir tık daha baskın olduğu Rose versiyonu da bulunmaktaydı.


Allık gayet sağlam ve kullanışlı duran metalik pembe bir kutuda geliyor, allığın altındaki bölmede bulunan ayna ve fırça çantaya atıp gün içinde tazeleme kolaylığı sağlıyor, benim çantamda ruj dışında herhangi bir makyaj malzemesi taşıma alışkanlığım olmasa çok şık ve güzel düşünülmüş bir şey fakat fırçanın kılları biraz sert bir yapıda.



Happy Booster allık içerisinde minik ışıltılar barındıyor, hafif parlak bir renge sahip fakat biraz sert bir yapısı var ve pigmentasyonu çok yüksek değil, özellikle ilk kullanmaya başladığımda oldukça düşük bir pigmentasyona sahipti. Kullandıkça kalpler aşınmaya başladı ve alttan nispeten daha yumuşak ve bir tık daha pigmentli bir yapı ortaya çıktı. Allığın yapısının çok yumuşak olmaması nedeniyle tozutma sorunu yaşanmıyor. 


Happy Booster allığın pigmentasyonunun çok yüksek olmaması ilk başlarda beni biraz hayal kırıklığına uğratsa da daha sonraları hoşuma giden bir durum haline geldi, bu sayedece allığı azar azar uygulayıp isteğe bağlı olarak yoğunluğunu arttırabiliyorum, yanakları bir anda Heidi'ye çevirmiyor, kontrollü bir uygulama sağlıyor.

Physician's Formula'nın bu tatlı mı tatlı tasarımlı allığını Kozmela'dan 50 TL gibi bir fiyata edinmiştim, umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoçkalın ^^

Benzer Yazılar

0 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!