Golden Rose Lip Marker Ultra Lasting Color- 103 Kırmızı

Temmuz 15, 2017

Merhabalar!

Bugün blogda bir süredir kullandığım Golden Rose Lip Marker Ultra Lasting Color ruj hakkında yorumlarımdan bahsedeceğim. Bu seride çok fazla renk seçeneği yok, 6 farklı renk bulunmakta ve bendeki rengi 103 numaralı kırmızı. 


Lip Marker ruj adından da anlaşılacağı gibi marker kalem formunda üretilmiş. Golden Rose Lip Marker ruj kullanımı, sürümü gayet rahat ve kolay bir ürün, dudaklarıma gayet homojen bir şekilde kolayca uygulayabiliyorum. İnce yapılı keçe ucu sayesinde dudak kalemine gerek kalmadan dudakları çok kolay çerçeveleme imkanı sağlıyor, hata yapma şansını minimuma indiriyor. Sünger aplikatörlü kırmızı likit rujları dudak kalemi olmadan zorlanarak uyguladığımı düşününce bence hayat kurtarıcı bir ürün oldu bu benim için. 


Lip Marker dudakları kurutmadan ve kalıp gibi durmadan çok güzel bir performans gösteriyor, uygulandıktan çok kısa bir süre sonra sabitleniyor ve gayet de kalıcı bir ürün hatta o kadar kalıcı ki silmesi epey uğraştırıyor, dudaklarımı silerken 2 pamuk harcıyorum resmen fakat ona rağmen dudaklarda hafif kırmızımsılık kalıyor, elimdeki swatchların silinmesi bile neredeyse 3 günü buldu diyebilirim. 

Rujun yemek yerken silinmesi de çok fazla değil, dudak içlerinden silinme değil de renk açılması oluyor daha çok yani dudak içleri kırmızıdan fuşyamsı daha açık bir renge dönüyor fakat üstüne ruj çok kolay tazeleniyor ve dalga dalga bir görünüm asla oluşmuyor, üst üste uygulanabiliyor. 

Tüm Golden Rose Lip Marker rujların swatchları:

 101, 102, 103, 104, 105, 106
Golden Rose Lip Marker Ultra Lasting Color- 101 102 103 104 105 106 swatch

Lip Marker rujda ilk kullanımlarda çok olmasa da bir kaç kullanım sonra rujun rengini çok da koruyamama gibi problem oldu, ruju sürdükten bir süre sonra hiç bir şey yiyip içmeme rağmen rengi kırmızıdan hafif bordomsu bir renge döndü tazeledikten sonra renk tekrar kırmızıya dönse de bir süre sonra yine aynı problem oldu. Ruj ilk sürümdeki rengini ilerleyen zamanlarda koruyamasa da rengi biraz değişse de onun dışında kalıcılığı ve dudaktaki duruşu gerçekten harika.

Ruj marker kalem formunda olduğu için zamanla yapısında kuruma olabilir. Fakat kullanım kolaylığı ve kalıcılığı sayesinde gerçekten başarılı bir ürün, belki ilerde diğer renklerine de bir bakabilirim. Golden Rose'un bu Lip Marker rujları 25 TL gibi bir fiyata satılıyor.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoçakalın ^^

Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!