Wet n Wild Reserve Your Cabana Bronzer (Aydınlatıcı-Pudra)

Nisan 15, 2017

Merhabalar!

Ne zamandır aklımda olan ama sürekli almayı ertelediğim bir ürün olan Wet n Wild'in Reserve your Cabana isimli bronzer diye tabir edilen pudrası sonunda makyaj masamda yerini buldu, ben böyle üstü kabartmalı şekilli pudralara, allıklara bayılıyorum.


Reserve Your Cabana, her ne kadar bronzer diye nitelendirilse de bronzer olamayacak kadar açık renkli bir pudra, hafif sedefli ışıltılı bir yapısı var.  İçeriğinde 15 SPF yani güneş koruma faktörü bulunuyor, tıpkı Essence'in Sun Club bronzerı gibi de mis gibi hindistan cevizi kokuyor. 


Reserve Your Cabana içindeki ışıltılar sayesinde cilde canlı ışıl ışıl bir görünüm veriyor. Fondöteni, göz altlarını, göz kapaklarını sabitlemek için gayet ideal bir pudra. Ben daha ışıl ışıl canlı cilt makyajlarını sevdiğim için özellikle pudra kullancaksam elim şu sıralar bu pudraya gidiyor. İçindeki ışıltıdan dolayı aydınlatıcı olarak da kullanılabilir, Mary Lou kadar ışıltılı olmadığı için daha doğal varla yok arası ışıltılı bir görünüm sağlıyor.


Pudranın en sevmediğim yanı ise aşırı derecede tozutması oldu, fırçayı değdirdiğim an pudranın üstünde toz birikiyor. Fırçayı daha hafif hafif değdirerek tozutma problemini biraz daha azaltıyorum.  

Wet n Wild Reserve Your Cabana Bronzerı Gratis'lerde indirimsiz 20 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

4 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!