Maybelline The Blushed Nudes Palet

Ocak 22, 2017


Merhabalar!

Bugün bahsedeceğim ürün Maybelline'in far paleti The Blush Nudes. Bu paleti Black Friday indirimi zamanı almıştım, o zamandan beri bi kaç defa deneme fırsatı buldum. Maybelline'in genel olarak ürünlerini başarılı bulduğum ve bu palette bulunan tüm renklerin günlük kullanıma uygun olması tereddüt etmeden almamı sağladı.

Maybelline Newyork the Blushed Nudes Eyeshadow Palette

Detaylı incelemesine gelirsek ürünün kapağında şeffaf bir pencere var, ordan tüm renkleri görebiliyoruz, plastik fakat şık bir görünüm sağlıyor. Paletin içinde kendi fırçası da mevcut kullanmayı tercih edenler için. Renklere gelirsek paletin tamamı pastel tonlardan oluşuyor. Palette sırasıyla 1,  4, ve 5 numaralı renkler diğer renklere göre daha az ışıltı barındırıyor. Özellikle 5. renk uygulandığında mat bir görünüm sağlıyor, onun dışında diğer bütün renkler ışıltılı renkler. 

Üst sıradaki açık renkler fazla pigment içermiyor, alt sıradaki renkler bir tık  daha başarılı. Parmakla daha iyi sonuç veriyorlar. Palet genel olarak tozutma sorunu yaşatıyor. Özellikle farlarda fırça değen yerde tozutma ve birikme oluyor, uygularken de dökülme olabiliyor. Pigmentasyon ve kalıcılık için far bazı ile kullanmak daha iyi oluyor haliyle.

Maybelline Newyork the Blushed Nudes Eyeshadow Palette


Paletin swatchları aşağıdaki gibidir. Renkler paletteki sırayla.

Maybelline Newyork the Blushed Nudes Eyeshadow Palette


Maybelline Newyork the Blushed Nudes Eyeshadow Palette

Paletteki bir renk, düşürmediğim ya da herhangi büyük bir darbeye maruz kalmadığı halde makyaj çantamın içinde parçalandı hafiften, biraz dayanıksız görünüyorlar. Paletin fiyatı 39 TL indirim zamanı 26 TL gibi bir fiyata almak mümkün. 

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Eğer beğendiyseniz takip etmeyi unutmayın, hoşçakalın ^^

Benzer Yazılar

1 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!